Uutisia Leader-elämästä ja maaseudun kehittämisestä!

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä
 ja tarjoaa esimerkkejä mahtavista jutuista, joita on toteutettu EU:n maaseuturahaston tuella.


22.5.2017 Karhuseudun pop up tulee taas, vuorossa Kokemäki!

Karhuseutu täyttää tänä vuonna täydet 20 vuotta ja juhlistamme sitä monin tavoin. Näinpä Karhuseudun alueella järjestetään vuoden aikana mm. useita pop up -toimistoja! Kehitetään tästä yhdessä toimiva toimintatapa jatkoa ajatellen.

Lue lisää

19.5.2017 Leader Pyhäjärviseutu 20 vuotta

Leader Pyhäjärviseutu ry on toiminut kesäkuussa 20 vuotta maaseudun elävänä säilymistä edistäen. Taivalta juhlitaan perjantaina 30.6. klo 18 Huvila Haapsaaressa Säkylässä. Tervetuloa viettämään rentoa juhlaa kanssamme!

Lue lisää

19.5.2017 ”Edellinen hanke on antaa aina rohkeutta lähteä uuteen”

Kankaanpään kylä Säkylän Köyliössä oli ensimmäisiä kyläyhdistyksiä, jotka lähtivät mukaan leader-toimintaan 20 vuotta sitten.

Lue lisää

17.5.2017 Minifarmi viikonloppuna - Ravakka mukana menossa!

Leader Ravakka on mukana Uudenkaupungin Minifarmi & Kukkamessut -tapahtumassa 20.-21.5. Osastolla luvassa kisailua ja maaseuturahaston mahdollisuuksia.

Lue lisää

15.5.2017 Leader Karhuseutu nyt pop uppina!

Karhuseutu täyttää tänä vuonna täydet 20 vuotta ja juhlistamme sitä monin tavoin. Näinpä Nakkila saa olla todistamassa historian ensimmäistä Leader pop up -tomistoa! Kehitetään tästä yhdessä toimiva toimintatapa jatkoa ajatellen.

Lue lisää

10.5.2017 Kuukausi Avoimiin Kyliin - varmista paikkasi bussissa

SataKylät järjestää Suomen juhlavuoden kunniaksi kolme Avoimet Kylät -bussikierrosta lauantaina 10. kesäkuuta. Valitse mieleisesi kierros ja varaa paikkasi 7. kesäkuuta mennessä.

Lue lisää

8.5.2017 #Tänne mä kuulun – nuorten ääni esiin Kihniössä

Lapset ja nuoret ovat kunnan tulevaisuuden tekijöitä. Heidän hyvinvointiinsa ja sitoutumiseensa kotikuntaan vaikuttaa moni asia. Yksi keskeinen asia on vaikuttamisen mahdollisuus.

Lue lisää

2.5.2017 Seikkailupuisto Huikeesta Yyterin vetonaula

Yyteriin avattiin vappuna Leader-tukea saanut ekologinen seikkailupuisto. Seikkailupuisto Huikee koostuu luonnonpuiden ympärille rakennetuista köysiradoista. Kerrassaan Huikee kokemus!

Lue lisää

28.4.2017 Idyllinen ja monipuolinen Panelia on vuoden kylä 2017

Tuoreen vuoden maakuntakylän meriittilista on pitkä. Paneliassa on yhteisen hyvän eteen tehty merkittäviä tekoja, viimeisimpänä torialueen rakentaminen keskelle kylää.

Lue lisää

28.4.2017 Hankehakemuksia käsitellään myös kesäkuussa

Karhuseudun hallitus kokoontuu aiemmasta tiedosta poiketen myös kesäkuussa juhannusviikolla. Kevään viimeiset hankkeiden jättöpäivät ovat siis toukokuun kokoukseen 15.5. ja kesäkuun kokoukseen 7.6.

Lue lisää

27.4.2017 Virkistys- ja luontomatkailutiedot kartalle -tilaisuus Laitilassa 23.5.

Virkistys- ja luontomatkailukohdetietoa avoimeen käyttöön -hanke järjestää 23.5.2017 klo 17-20 Laitilan kaupungintalolla kaikille avoimen infotilaisuuden hankkeesta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista.

Lue lisää

25.4.2017 Hyrrän remontti tuo pidemmän katkon hakemusten käsittelyyn

Maaseuturahaston tukien sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on kiinni muutostöiden vuoksi 17.8.–4.9. Katkon aikana ei pysty jättämään hakemuksia eikä käsittelemään maksuja. Katko vaikuttaa jo nyt.

Lue lisää

25.4.2017 Leader-rahaa jäljellä 900 000 euroa yrityksille ja yhdistyksille

Karhuseutu on myöntänyt tänä keväänä Leader-rahaa muun muassa pelastustoiminnan ja vapaa-ajanpalveluiden kehittämiseen, turvapaikanhakijoiden kotouttamiseen sekä yritystoimintaan niin luomutilalle kuin Kiinan markkinoille suuntautuville matkailualan yrityksille.

Lue lisää


Leader Satakunnassa


Liity Satasillan postituslistalle

Saat sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Leadereiltä, ELY:ltä sekä sidosryhmiltä. 

Sähköpostiosoitteesi :