Uutisia Leader-elämästä ja maaseudun kehittämisestä!

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä
 ja tarjoaa esimerkkejä mahtavista jutuista, joita on toteutettu EU:n maaseuturahaston tuella.22.9.2017 ”Positiivinen kateus ajaa toteuttamaan ja tekemään”

Joutsenten reitin oma ongelmanratkaisija Eeva Raukko tekee toimistossa kaikkea. Hän on iloinen, että hankkeita osataan hakea ja erityisesti yrityshankkeita on runsaasti.

Lue lisää

20.9.2017 Satakuntalaisten kyläelokuvien julkaisu alkoi

SEKK ry:n Kyläelämää Satakunnassa 2017 -hankkeessa on tuotettu elokuvia jokaisen satakuntalaisen kunnan alueelta. Elokuvissa kuvataan asukkaiden elämää, yhteisöjä ja maisemia 100-vuotiaassa Suomessa. Ensimmäinen elokuva on nyt julkaistu.

Lue lisää

19.9.2017 Harjavallassa aletaan työstää yhdistysohjelmaa

Harjavallan kaupunki yhdessä SataKylät ry:n kanssa kutsuu kaikkia Harjavallassa toimivia yhdistyksiä koolle yhdistysiltaan keskiviikkona 27.9. klo 18.00 Harjavallan kaupungintalolle.

Lue lisää

14.9.2017 Keskustellaan ruoka-alan yritysryhmistä 3.10.

Satakunnan ELY-keskus kutsuu satakuntalaisia ruoka-alan kehittäjiä keskustelemaan yritysryhmä- ja menekinedistämishankkeiden rahoitusmahdollisuuksista ELY-keskukseen Poriin. Ilmoittautumiset 29.9. mennessä.

Lue lisää

12.9.2017 Karhuseutu etsii työntekijää ESR-hankkeeseen

Karhuseutu rekrytoi hanketyöntekijää Ahkerasti yhdessä -ESR-hankkeeseen.

Lue lisää

12.9.2017 ”On meidän kaikkien asia, että alueella voi elää ja elämä on mukavaa”

Leader Pohjois-Satakunnan tuore hankeneuvoja Leena Saloniemi tunnustaa olevansa yhdistysihminen. Hän sanoo kaiken lähtevän yrityksistä ja haluaa olla vaikuttamassa siihen, että alueen ihmiset ovat ylpeitä kotiseudustaan.

Lue lisää

12.9.2017 Leader-hallitus on näköalapaikka, jossa paikallistuntemusta tarvitaan

Kalantilainen Heidi Jaakkola toimii Leader Ravakan hallituksen puheenjohtajana kolmatta vuotta. Ukipoliksessa lähiruokahanketta vetävän emolehmätilan emännän työ ja harrastukset menevät suloisesti sekaisin.

Lue lisää

11.9.2017 Karhuseutu pop uppailee jälleen!

Karhuseudun pop up-toimisto jalkautuu seuraavaksi Noormarkkuun, kirjaston kokoustiloihin. Paikalla ovat torstaina 14.9. klo 12-18 maksatusneuvoja Niina Harju ja hankeneuvoja Lauri Penkkimäki. Tule juttelemaan maaseudun kehittämisestä ja Leaderin tarjoamista mahdollisuuksista.

Lue lisää

9.9.2017 Hankesuunnittelijan paikka avoimena ”Lauhanvuori GeoPark -alueen palvelujen kehittäminen” -hankkeeseen

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry ja Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry hakevat yhteistä HANKESUUNNITTELIJAA ”Lauhanvuori GeoPark -alueen palvelujen kehittäminen” -hankkeeseen. Haku avoinna 18.9. klo 15.00 asti.

Lue lisää

8.9.2017 Italialainen harjoittelija Rocco Di Nuzzo apunamme

Urbinon kaupungissa, Italiassa asuva Rocco Di Nuzzo on Leader Pohjois-Satakunnan toimistolla kahden kuukauden työharjoittelussa. Lakimieheksi valmistuvaa Roccoa kiinnostaa Euroopan Unioni.

Lue lisää

7.9.2017 Matkailutoimija, lähde Satakunnan matkailuparlamenttiin 12.10.

Matkailuparlamentin teemana on tänä vuonna kansainvälisen matkailun kasvu Satakunnassa. Tilaisuudessa jaetaan kokemuksia uusien markkinoiden valloittamisesta sekä infoa käytännön toimenpiteistä kansainvälisen matkailun lisäämiseksi.

Lue lisää

7.9.2017 Yrittäjä laita kalenteriin syksyn Puhutaan rahasta -tilaisuudet

Hei sinä yrittäjä tai yrittäjäksi aikova! Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan kahvin lomassa. Aiheena maaseutuohjelman yritystuet ja niiden mahdollisuudet.

Lue lisää

7.9.2017 ”Äärettömän tärkeää on yhdessä tekemisen meininki”

Ravakan hankeassistentti Terhi Sinisalo ohjaa hakijoita kädestä pitäen niin kauan kuin tarve vaatii. Hän näkee Leaderin mahdollisuuksien kehittäneen alueen kylätoimintaa ja toivoo lisää kulttuurihankkeita.

Lue lisää

6.9.2017 "Yhteinen tekeminen on keskiössä"

Krista Antila tuli 2003 vetämään Pohjois-Satakuntaan kv-esiselvityshanketta ja jäi Leaderiin kansainvälisten asioiden koordinaattoriksi. Paljon maailmalla reissaava nainen haluaa yritysten löytävän kv-mahdollisuudet.

Lue lisää

5.9.2017 Puupolkupyöriä, leffafestareita ja nuoria vaikuttajia – lue uusin satasilta-uutiskirje!

Syyskuun Satasillan pääosassa ovat maaseudun nuoret tekijät ja osaajat. Tutustu inspiroiviin hanketoteuttajien tarinoihin ja nappaa talteen tieto syksyn tapahtumista. Meidän maaseudulla on hyvä draivi!

Lue lisää

4.9.2017 Nyt näytetään puuta –kotimainen koivu taipui fillariksi

Kesäkuussa lanseerattiin ensimmäinen suomalainen koivusta valmistettu polkupyörä. Ensimmäiset suomalaisen metsän ja osaamisen ilosanomaa levittävät Wiilubiket lähtevät pian Kokemäeltä uusille omistajilleen.

Lue lisää


Leader Satakunnassa


Liity Satasillan postituslistalle

Saat sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Leadereiltä, ELY:ltä sekä sidosryhmiltä.