Uutisia Leader-elämästä ja maaseudun kehittämisestä!

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta.fi tarjoaa uutisia maaseudun kehittämisestä ja kertoo ihmisten kokoisista ideoista, jotka on toteutettu EU:n maaseuturahaston tuella.
25.5.2018 Toukokuun Satasilta täynnä tarinoita: yhdistykset laittoivat tuulemaan!

Pelastusveneen laituri, lähiruokafestivaali, side by side -pyörä – uusin Satasilta-uutiskirje kertoo, mitä yhdistykset ovat Leader-tuella toteuttaneet.

Lue lisää

25.5.2018 Side by side -pyörällä vaikka kirjastoon tai kesäkahvilaan

Laitilan Nuorisoverstaan uusi side by side -polkupyörä parantaa erityisryhmien ja ikäihmisten mahdollisuuksia liikkumiseen. Moni liikuntarajoitteinekin voi päästä pyöräkyydillä asioille ja kokea vauhdin huuman.

Lue lisää

25.5.2018 Lauhan ”suuri puutarhajuhla” näyttää, mistä ruoka tulee

Lauhan Lähiruokafestivaali kokoaa yhteen Huittisten ja lähialueen ruuantuottajia ja houkuttelee ihmisiä yhdeksi viikonlopuksi maalaismaisemiin juhlimaan suomalaista ruokaa.

Lue lisää

25.5.2018 Kesäasukkaatkin innostuivat laittamaan Riispyyn rantoja kuntoon

Riispyyn osakaskunta ja mökkiläiset kunnostivat yhteislaiturialueen luodun kunnostussuunnitelman pohjalta. Venesäilytyksen ohella uusittu ranta mahdollistaa nyt monipuolisen virkistyskäytön.

Lue lisää

25.5.2018 Koko Kankaanpään ”Raakku” mahdollistaa monenlaiset tapahtumat

Veneskosken kyläyhdistys uudistaa kylän entisen koulun ympäristössä sijaitsevaa kesäteatterialuetta rakentamalla uuden jokihelmisimpukkaa muistuttavan katsomon. Kankaanpään kaupunki on vahvasti mukana, sillä paikan toivotaan luovan mahdollisuuksia usealle toimijalle.

Lue lisää

25.5.2018 Petanquehallille saunatilat – Eurassa houkutellaan lajin pariin uusia harrastajia

Euran Raiku ehosti teollisuusalueen keskellä sijaitsevaa petanquehalliaan rakentamalla esteettömät sauna- ja kokoustilat. Toive on, että petanquen löytäisi yhä useampi harrastaja, sillä laji sopii jokaiselle.

Lue lisää

25.5.2018 Pelastusvene omassa laiturissa helpottaa tehtäviin lähtöä

Uusi moderni vene toi potkua Reposaaren meripelastajien toimintaan, mutta kunnollinen paikka sille puuttui. Uuden laiturin myötä saatiin koko kalusto oman aseman rantaan, ja lähtö pelastustehtäviin nopeutui valtavasti.

Lue lisää

22.5.2018 Töitä tarjolla hankeneuvojalle

Oletko kiinnostunut maaseudun kehittämisestä? Hae meille töihin.

Lue lisää

Vuoden 2018 maakuntakyläksi Ylisenpään kylät Rauman Lapista

Ylisenpään kylärinki on rohkeasti lähtenyt kehittämään toimintaa kylätalolle. Leader Ravakka on osaltaan tukenut investointeja sekä leikkikenttä että kuntosali ovat saaneet investointirahoitusta maaseuturahastosta. Ravakka onnittelee ja toivottaa aktiivista jatkoa kyläringille.

Lue lisää

21.5.2018 Pirkanmaan hirsitaloilta to 14.6. klo 18 Kurussa

Kylätoimijoille, maaseudun asukkaille, puutalon rakentamista harkitseville. Kurun Parkkuun seuratalolla (Parkkuuntie 308) PIRKANMAAN HIRSITALOILTA torstaina 14.6. klo 18 – 21. Kahvi alkaen 17.30.

Lue lisää

21.5.2018 Karhuseutu tiedottaa

Karhuseudun uusin tiedote on ilmestynyt!

Lue lisää

18.5.2018 Vuoden 2018 maakuntakyläksi Ylisenpään kylät!

Ylisenpään kyläryhmään kuuluvat Kodiksamin, Mäentaan, Sukkalan ja Kuolimaan kylät Rauman Lapista. Ensimmäistä kertaa järjestetyssä yleisöäänestyksessä voiton nappasi 297 äänellä Kauvatsa Kokemäeltä.

Lue lisää

11.5.2018 Leader Roadshow 18.5. Laitilassa ja Mynämäessä

Tule tapaamaan Leader-hankeneuvojia, yritysneuvojia ja kunnan omaa uutta elinkeinojohtajaa aamupäivällä Laitilaan ja iltapäivällä Mynämäkeen. Kahvikupposen äärellä voimme keskustella kehittämisestä ja hankeideoista. Tervetuloa juttelemaan!

Lue lisää

11.5.2018 Kansainvälistä yhteistyötä ja malliesimerkkejä Global Eco - hankkeessa

18.-19.9.2018 tulossa kansainvälinen työpaja ja tutustuminen Pohjois-Satakunnan kiertotalouden ja kestävän kehityksen parhaisiin käytäntöihin. Ilmoittaudu mallikohteeksi!

Lue lisää

Leader Ravakka mukana Eurooppa arjessani -tapahtumassa 9.5.

Ravakka on mukana Eurooppa arjessani -tapahtumassa, joka järjestetään Eurooppa-päivänä 9.5.2018. Tapahtuma järjestetään Porissa kauppakeskus Puuvillan kansalaisareenalla.

Lue lisää

2.5.2018 Eurooppapäivän nonstop yrittäjäbrunssi kutsuu sinut mukaan!

Eurooppapäivän nonstop yrittäjäbrunssi Kankaanpäässä ke 09.05.2018, klo 9.00 – 11.00, Ravintola Face (Torikatu 13)

Lue lisää


Leader Satakunnassa


Liity Satasillan postituslistalle

Saat sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Leadereiltä, ELY:ltä sekä sidosryhmiltä.