Uutisia Leader-elämästä ja maaseudun kehittämisestä!

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta.fi tarjoaa uutisia maaseudun kehittämisestä ja kertoo ihmisten kokoisista ideoista, jotka on toteutettu EU:n maaseuturahaston tuella.
20.6.2018 Karhuseutulaiset lomailevat

Karhuseudun väki kirmaa kesälomille juhannuksen jälkeen.

Lue lisää

20.6.2018 Karhuseutulaiset lomailevat

Kesälaitumille!

Lue lisää

18.6.2018 LINC-seminaari onnistui yli odotusten

Satakunnan ja Varsinais-Suomen Leader-ryhmien 12.–14.kesäkuuta järjestämä LINC-seminaari toi kansainvälistä näkyvyyttä Lounais-Suomen alueelle ja synnytti uusia yhteistyökumppanuuksia.

Lue lisää

7.6.2018 Sankariyhdistykset-lehti on ilmestynyt!

Satakunnan Leader-ryhmien uusi Sankariyhdistykset-lehti näyttää, mihin yhdistykset voivat saada Leader-tukea. 20 yhdistystä kertovat oman tarinansa, mitä toteuttivat rahoituksen avulla.

Lue lisää

4.6.2018 Kesäkahviloita, torikaraokea ja kyläpyöräily − Avoimet Kylät la 9.6.

Valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää vietetään lauantaina 9. kesäkuuta ympäri Suomen. Mukana on tällä kertaa 31 satakuntalaista kylää.

Lue lisää

31.5.2018 ”Yrityspuoli on selvästi vilkastunut”

Satakunnan alueen Leader-ryhmät ja ELY-keskus ovat julkaisseet historian ensimmäisen yhteisen rahoituskatsauksen. Tammi-huhtikuussa 2018 Leader Ravakan alueella on myönnetty rahoitusta yhteensä yhdeksälle hankkeelle.

Lue lisää

31.5.2018 ”Meneillään koko Leaderin historian vilkkain alkuvuosi”

Satakunnan alueen Leader-ryhmät ja ELY-keskus ovat julkaisseet historian ensimmäisen yhteisen rahoituskatsauksen. Tammi-huhtikuussa 2018 Leader Pohjois-Satakunnan alueella on myönnetty rahoitusta yhteensä 18 hankkeelle.

Lue lisää

30.5.2018 Robotteja ja leipomotoimintaa, yksityisteiden kunto, aurinkoenergiaa – mm. näitä tuettiin maaseuturahastosta

Satakunnan ELY-keskus ja Leader-ryhmät ovat julkaisseet historian ensimmäisen yhteisen maaseuturahastoa koskevan rahoituskatsauksen. Yritystukia haettiin kiihtyvällä tahdilla tammi-huhtikuussa 2018. Myös yhdistykset ovat aktivoituneet hakemaan ahkerasti Leader-tukia.

Lue lisää

28.5.2018 Kuulutus: etsitään osallistujia kansainväliselle nuorisoleirille juhannusviikolla

Aktiivinen, innostuva, englanninkielentaitoinen nuori 16-25v. ETSIMME SINUA!

Lue lisää

25.5.2018 Toukokuun Satasilta täynnä tarinoita: yhdistykset laittoivat tuulemaan!

Pelastusveneen laituri, lähiruokafestivaali, side by side -pyörä – uusin Satasilta-uutiskirje kertoo, mitä yhdistykset ovat Leader-tuella toteuttaneet.

Lue lisää

25.5.2018 Side by side -pyörällä vaikka kirjastoon tai kesäkahvilaan

Laitilan Nuorisoverstaan uusi side by side -polkupyörä parantaa erityisryhmien ja ikäihmisten mahdollisuuksia liikkumiseen. Moni liikuntarajoitteinekin voi päästä pyöräkyydillä asioille ja kokea vauhdin huuman.

Lue lisää

25.5.2018 Lauhan ”suuri puutarhajuhla” näyttää, mistä ruoka tulee

Lauhan Lähiruokafestivaali kokoaa yhteen Huittisten ja lähialueen ruuantuottajia ja houkuttelee ihmisiä yhdeksi viikonlopuksi maalaismaisemiin juhlimaan suomalaista ruokaa.

Lue lisää

25.5.2018 Kesäasukkaatkin innostuivat laittamaan Riispyyn rantoja kuntoon

Riispyyn osakaskunta ja mökkiläiset kunnostivat yhteislaiturialueen luodun kunnostussuunnitelman pohjalta. Venesäilytyksen ohella uusittu ranta mahdollistaa nyt monipuolisen virkistyskäytön.

Lue lisää

25.5.2018 Koko Kankaanpään ”Raakku” mahdollistaa monenlaiset tapahtumat

Veneskosken kyläyhdistys uudistaa kylän entisen koulun ympäristössä sijaitsevaa kesäteatterialuetta rakentamalla uuden jokihelmisimpukkaa muistuttavan katsomon. Kankaanpään kaupunki on vahvasti mukana, sillä paikan toivotaan luovan mahdollisuuksia usealle toimijalle.

Lue lisää

25.5.2018 Petanquehallille saunatilat – Eurassa houkutellaan lajin pariin uusia harrastajia

Euran Raiku ehosti teollisuusalueen keskellä sijaitsevaa petanquehalliaan rakentamalla esteettömät sauna- ja kokoustilat. Toive on, että petanquen löytäisi yhä useampi harrastaja, sillä laji sopii jokaiselle.

Lue lisää


Leader Satakunnassa


Liity Satasillan postituslistalle

Saat sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Leadereiltä, ELY:ltä sekä sidosryhmiltä.