NYT Leaderissä

4.2.2019

Euroja yhteistyöhön -tilaisuudet yrittäjille: kuule ja kysy maaseuturahaston mahdollisuuksista

Nyt on Satakunnan maaseutualueiden yrittäjillä ja erityisesti ruoka-alan toimijoilla hyvä tilaisuus tulla kuulemaan maaseuturahaston rahoitusmahdollisuuksista Euraan, Huittisiin, Kankaanpäähän ja Karviaan. Voisiko juuri sinun yrityksesi saada euroja yhteistyöhön?

EU:n maaseuturahaston rahoitusta käytetään erityisesti hankkeisiin, joiden toimenpiteet kohdistuvat suoraan yrityksiin. Tavoitteena on parantaa maaseutuyritysten kilpailukykyä, uudistaa tuotteita ja prosesseja sekä lisätä yritysten osaamista ja eri toimialojen välistä yhteistyötä. 

Hankemuotoja on erilaisia. Niin yritysryhmähankkeista, koulutushankkeista kuin yhteistyöhankkeistakin pääsee nyt kuulemaan kolmessa Euroja yhteistyöhön -tilaisuudessa. Nämä hankemuodot antavat yrityksille mahdollisuuden toimintansa kehittämiseen niin yrityskohtaisilla kuin muiden kanssa yhteisillä toimenpiteillä. Julkisen tuen osuus hankkeissa voi olla 60-90 % hankkeen luonteen mukaan.

Euroja yhteistyöhön -tilaisuuksissa pääset kysymään suoraan yritysasiantuntijoilta mahdollisuuksista ja tapaamaan muita yrittäjiä. Voit osallistua mihin tilaisuuteen tahansa.

EUROJA YHTEISTYÖHÖN –TILAISUUDET

(linkkiä klikkaamalla pääset Facebook-tapahtumaan)

Eura 6.2. klo 14-17, Pyhäjärvi-instituutti (Sepäntie 7, Ruukinpuisto, 27500 Kauttua)
Huittinen 13.2. klo 14-17, Huittisten Wanha Pappila (Pappilankatu 13, 32700 Huittinen)
Kankaanpää 6.3. klo 14-17, Kankaanpää kahvila-konditoria (Postellikeskuskatu 51, 38700 Kankaanpää)
Karvia 4.4. Karvia, Anne Mattilan taidekahvila (Sarapohjantie 173, 39960 Karvia)

Ilmoittautumiset: info.lansi(@)proagria.fi tai puhelimitse puh 020 747 2550 (klo 9-15). Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat samalla.

Tilaisuuden järjestävät ProYritys, Suomi syö Satakunnasta -hanke sekä Maaseutumatkailun koordinointihanke yhdessä alueen Leader-ryhmien kanssa.

euroja-yhteistyohon-satasilta1

Mitä tuella voidaan tehdä? Katso esimerkkejä Sankariyrittäjät-lehdestä!

SatakunnanSankariyrittajat_kansi

 


Palaa otsikoihin