NYT Leaderissä

10.1.2019

Hankintatreffit pk-yrityksille ja julkisille toimijoille 30.1. Huittisissa

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää Satakunnan hankintatreffit alueen pk-yrityksille sekä niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Tilaisuudessa on erinomainen mahdollisuus kuulla julkisten hankkijoiden toiveita ja yritykset voivat esitellä tuotteita ja palveluja suoraan ostajille. Lisäksi Satakunnan alueen kuntien edustajat kertovat tulevista hankinnoista. Paikallishankintoihin voi saada vauhtia ympäristö- ja sosiaalisen kestävyyden vaatimuksista ja kriteereistä, ja keskusteluissa pohditaan myös yhteistarjouksen tekemisen mahdollisuuksia.


Satakunnan hankintatreffit järjestetään Huittisissa 30.1. klo 15-19. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille pk-yrityksille alasta riippumatta, mutta lisäevästystä on tarjolla erityisesti ruokakuljetus- sekä viher- ja ympäristöurakointihankinnoista kiinnostuneille. Pykäläbaarissa on hankintalakineuvontaa ja asiantuntijoita vastaamassa kysymyksiin ja auttamassa tarjouspyyntöjen ja tarjousten tekijöitä. 

 

Aika: 30.1.2019 klo 15-19
Paikka: Huittisten Kaupungintalo, valtuustosali, Risto Rytin Katu 36, Huittinen
Kenelle? Satakunnan pk-yritykset ja niiden palveluja ostavat julkiset toimijat, kuntapäättäjät ja hankinnoista päättävät tahot.

Tilaisuus on maksuton. Tarkempaa tietoa ja ilmoittautuminen 23.1. mennessähttp://maaseudunhankinnat.fi/event/satakunnan-hankintatreffit/

Vastaava tilaisuus järjestetään myös Tampereella 19.2. Pirkanmaan hankintatreffit.


Lisätietoja:
Päivi Töyli 040 189 1929 / paivi.toyli(a)utu.


Palaa otsikoihin