NYT Leaderissä

29.11.2018

Iida Pakkanen viestintävahvistukseksi Satakunnan Leader-ryhmille

Maaseutuohjelman mahdollisuuksien ja tulosten esiin tuomisessa laitetaan isompi vaihde silmään. Satakunnan Leader-ryhmien viestintä vahvistuu, kun Iida Pakkanen hyppää mukaan Megafoni-hankkeeseen.

Iida Pakkanen (medianomi AMK) on aloittanut toisena tiedottajana Satakunnan Leader-ryhmien ja ELY-keskuksen yhteisessä Megafoni maaseutuohjelman tiedotus Satakunnassa -hankkeessa.

Aiemmin mm. toimittajana työskennellyt Iida työskentelee hankkeessa 50-prosenttisella työajalla. Loput ajasta hän kehittää osaamistaan opiskelemalla digitaalista liiketoimintaa ja markkinointia Turun AMK:ssa.

Eurassa nykyisin asuva nainen kuvailee itseään vahvasti maalaisihmiseksi. Tämän todisti asuminen pääkaupunkiseudulla sekä Porissa viestinnän opiskelujen yhteydessä.

– Elämä on niin erilaista maaseudulla, vahvat yhteisöt korostuvat. Olen kasvanut Euran Savikolla, jossa kyläyhdistys oli tärkeä. Ehkä se on jo lapsena opittu asia.

Hän sanoo näkevänsä Leader-toiminnan tärkeänä mahdollistajana maaseutualueilla.

– Tärkeää on, että paikalliset toimijat tietäisivät Leaderin mahdollisuuksista enemmän. Mielelläni olen mukana lisäämässä toiminnan tunnettuutta.

Kiinnostuksen kohteena Iidalla on mm. esihistorian elävöittäminen. Hän toimiikin aktiivisesti Ala-Satakunnan perinneyhdistys Osmassa.

– Erittäin kiinnostunut olen kehittämään paikallista matkailua!

Iida_Pakkanen_tiedottajaksi_Satakunnan_Leader-ryhmille
Satakunnan Leader-ryhmien tiedottajana aloittanut Iida Pakkanen kertoo kelkkailevansa ja luistelevansa intohimoisesti Köyliönjärvellä talvisin.
 
Onko teillä hankkeessa talkoot tai tapahtuma? Vai kiinnostaako tietää lisää maaseutuohjelman rahoitusmahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä:

Mimmi Virtanen
mimmi.virtanen(at)ravakka.fi
044 792 9000

Iida Pakkanen
iida.pakkanen(at)ravakka.fi
044 792 9003


Palaa otsikoihin