NYT Leaderissä

2.8.2018

Maaseuturahasto kiertueelle: Meidän Satakunta -roadshow 27.8.–7.9.

Kaksi viikkoa, 17 kuntaa, suuri joukko maaseudun sankareita ja uusia ideoita. Maaseuturahasto tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia meille kaikille. Kiertueella selviää, mitä Satakunnassa maaseuturahoituksen avulla jo tehdään ja mitä kaikkea voitaisiin tehdä. Tule jakamaan ideasi!

Satakunnan Leader-ryhmät, Satakunnan ELY-keskus, Satakuntaliitto ja SataKylät lähtevät yhteiselle kiertueelle 27.8.–7.9.2018. Kaksiviikkoisen roadshown aikana kierretään kaikki Satakunnan 17 kuntaa.

Yhteisellä roadshowlla maaseutuohjelman toimijat pyrkivät lisäämään tietoutta maaseuturahaston rahoitusmahdollisuuksista ja vaikutuksista. Kiertueella herätellään satakuntalaisia itse kehittämään omaa kotiseutuaan ja edistämään näin hyvää elämää Satakunnassa. Hyvä elämä syntyy eri tahojen yhteistyöllä. Kunnat, yritykset, yhdistykset ja yksittäiset asukkaat voivat kaikki edistää tätä – maaseuturahasto on mukana matkassa. Kiertueen pääteemoja ovatkin yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys.

Roadshowlla on tavattavissa asiantuntijoiden lisäksi laaja joukko satakuntalaisia yrittäjiä ja yhdistyksiä, jotka ovat kehittäneet omaa toimintaansa maaseuturahaston hankkeita toteuttamalla. Kiertuepaikkakunnille voi tulla hakemaan inspiraatiota muiden tarinoista tai testaamaan, voisiko oman idean toteutukseen saada rahaa.

Leader-toiminta perustuu siihen, että paikalliset ihmiset tietävät itse parhaiten, miten seutua tulee kehittää. Leader-ryhmien kautta toteutukseen saadaan vuosittain valtava määrä ihmisten kokoisia ideoita, joista hyötyy laaja joukko.

Maaseuturahaston toimijat haastavat kaikki järjestöt kertomaan ja tuomaan esiin, miten he edistävät yhteisöllisyyttä meidän kaikkien Satakunnassa. Kannustamme eri toimijoita julkaisemaan aiheesta roadshow-viikkojen aikana sosiaalisessa mediassa video- ja/tai kuvaterveisiä #meidänsatakunta-tunnisteella.

Roadshow nostaa valokeilaan maaseudun ykköskehittäjät: vireää ja monimuotoista satakuntalaista maaseutua ei olisi ilman sen sankariyrityksiä ja sankariyhdistyksiä

MEIDÄN SATAKUNTA -roadshow

Huittinen           ma 27.8.          
Säkylä                ti 28.8.             
Eura                   ti 28.8.                                                                    
Kokemäki          ke 29.8.           
Harjavalta         ke 29.8.           
Nakkila              to 30.8.            
Ulvila                 to 30.8.
Pori                    pe 31.8.
Honkajoki         ma 3.9.            
Karvia                ma 3.9.            
Siikainen           ti 4.9.               
Merikarvia        ti 4.9.               
Jämijärvi           ke 5.9.              
Pomarkku         ke 5.9.              
Kankaanpää     to 6.9.
Eurajoki             to 6.9.
Rauma               pe 7.9.

Kiertuepaikkojen osoitteet ja tarkat aikataulut päivitetään satasilta.fi -sivustolle elokuun alkupuolella. Tapahtumat tulevat myös Leader-ryhmien Facebookiin.  

#meidänsatakunta
#hyväelämäsatakunnassa
#sankariyhdistykset
#sankariyrittäjät

Lisätietoja antaa:
Mimmi Virtanen, maaseutuohjelman tiedottaja Satakunta mimmi.virtanen(a)ravakka.fi / 0447929000

 FB-tapahtumakansi


Palaa otsikoihin