NYT Leaderissä

20.8.2018

#meidänsatakunta -haaste järjestöille ja yhdistyksille!

Meidän Satakunta -roadshown teemana on yhteisöllisyys ja yhteistyö. Maaseuturahaston toimijat haastavat kaikki järjestöt, yhdistykset ja muut kertomaan, miten heidän toimintansa edistää yhteisöllisyyttä meidän kaikkien Satakunnassa.

Maaseuturahaston avulla yhteisöt ovat viimeisen 20 vuoden aikana luoneen valtavan määrän erilaisia harrastusmahdollisuuksia, uusia tapahtumia ja kehittäneet palveluita. Etenkin Leader-tukea myönnetään yhdistyksille aina yleishyödyllisiin projekteihin, joiden tuloksista pääsee nauttimaan laaja joukko. Yhtenä tärkeänä kriteerinä Leader-tuen myöntämisessä on, että hanke lisää yhteisöllisyyttä. Leader-hankkeissa yhdistysten on myös mahdollista korvata oman rahan osuutta talkootyöllä. Jo hankkeiden toteutusvaihe voi olla hyvin yhteishenkeä ja yhteenkuuluvuutta nostattavaa.

Haluamme kuulla, miten Satakunnassa yhteisöllisyyttä muuten edistetään. Kannustammekin kaikkia järjestöjä ja yhdistyksiä kertomaan, miten heidän toimintansa edistää yhteisöllisyyttä ja miten yhteisöllisyys näkyy siinä. Toivomme eri toimijoiden julkaisevan aiheesta sosiaalisessa mediassa video- ja/tai kuvaterveisiä roadshow-viikkojen aikana 27.8.-7.9.

Toimi näin:

  1. Ota kuva / video, joka kertoo toiminnastanne.
  2. Julkaise kuva Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä (tai vaikka kaikissa)
  3. Kirjoita mahdollinen saate, jossa kerrotte, miten toimintanne edistää yhteisöllisyyttä tai miten yhteisöllisyys näkyy siinä. 
  4. Muista käyttää tunnisteita #meidänsatakunta sekä #hyväelämäsatakunnassa

Lue lisää Meidän Satakunta -roadshowsta
Palaa otsikoihin