NYT Leaderissä

16.3.2018

Satakunnan kylät, ilmoittautukaa Avoimet Kylät -päivään nyt!

Ilmoita kyläsi mukaan lauantaina 9.6.2018 järjestettävään Avoimet Kylät -päivään. Tarkemman ohjelman ehdit ilmoittaa myöhemmin.

Voit ilmoittaa kyläsi mukaan Avoimet Kylät -päivään sähköpostitse sihteeri(at)satakylat.fi tai nettilomakkeella.

Järjestäjä voi olla esimerkiksi jokin kylän yhdistyksistä, ja yhteistyötä voi tehdä eri tahojen, kuten seudun yritysten ja yksityisten henkilöiden kesken. Yhteistyötä voi virittää myös lähikylien kanssa.

Tapahtuman sisällön jokainen kylä saa päättää itse, joten mielikuvituksen voi päästää vapaasti valloilleen. Lähtökohtana on, että tapahtumat ovat kaikille avoimia ja yleensä pääsymaksuttomia.

Kylien tulee ilmoittaa Avoimet Kylät -osallistumisestaan SataKylille 22. maaliskuuta 2018 mennessä. Yhteyshenkilöt saavat heti ilmoittautumispäivän jälkeen maaliskuussa tiedon siitä, mitkä kylät ovat ilmoittautuneet mukaan ja muiden kylien yhteyshenkilöiden yhteystiedot. 

Lopulliset tiedot aikatauluista ja ohjelmasta on toimitettava SataKylille 2. huhtikuuta mennessä. Samoihin aikoihin lyödään lukkoon myös mahdollisten Avoimet Kylät -bussikierroksen reitit ja kohdekylät.

Avoimien Kylien juuret ovat Satakunnassa, jossa historian ensimmäistä Avoimet Kylät -päivää vietettiin vuonna 2013. Vuodesta 2015 alkaen päivä on ollut valtakunnallinen, ja esimerkiksi viime kesänä mukana oli koko Suomessa noin 750 kylää, joista 41 Satakunnassa. 

Lisätietoja SataKylät ry:n nettisivuilta

Kysymyksiin vastaavat:

Kyläasiamies Hanna Ruohola, p. 044 357 6181, hanna.ruohola(a)satakylat.fi
Sihteeri Emma Suominen, p. 044 257 6181, sihteeri(a)satakylat.fi

 AvoimetKylät2017_satakunnassa


Palaa otsikoihin