Mihin Leader-tukea voi saada?

Leader-ryhmät tukevat EU:n maaseuturahastosta yleishyödyllisiä yhdistyksiä investoinneissa ja toiminnan kehittämisessä. Leader-rahoituksella yhteisöt voivat mm. kunnostaa ja rakentaa kokoontumispaikkoja, parantaa harrastusmahdollisuuksia, järjestää uusia tapahtumia, parantaa asuinseutunsa palveluita ja paljon muuta. Erityisesti kannustamme alueemme asukkaita yhteisölliseen toimintaan. Lue, miten Leader-asiantuntijat vastaavat.Jotain aivan muuta – uudet ideat ilmoille!

Ympäristöstä huolehtiminen, nuorten huomioiminen, toiminnan kehittäminen tuoreeseen suuntaan, uuden oppiminen; näitä kaikkia ja paljon muuta voidaan tukea maaseuturahastosta.

"Leader-tuki mahdollistaa yhdistysten monenlaisen kehitystyön. Rahoituksella voidaan toteuttaa pienempiä ja suurempia ideoita. Suurikin idea saattaa toteutua pienellä rahallisella panoksella.  Hankkeet yhdistävät tekijöitä, mutta myös laajemmin aluetta. Yhteistyökumppaneita ja apua tarvitaan, joten apua kannattaa myös ottaa vastaan. Yhteistyössä saavutetut tulokset ovat omiaan lisäämään yhteisöllisyyttä.

Innovatiivisuus ja uusien sukupolvien aktiivinen osallistuminen maaseutualueiden elinvoimaisuutta ylläpitävään toimintaan on tärkeää. Mahdollisuuksia on monenlaisille yhteisöille."

Lauri_Penkkimäki

Lauri Penkkimäki
Leader Karhuseutu


Kaipaatko esimerkkiä? Tutustu näihin:


Palaa otsikoihin