Sankariyrittäjät

27.11.2018 KunnonTila toi kerta heitolla lisää palveluita Hinnerjoelle

Maatalousyrittäjä ja liikunta-alan ammattilainen Lauri Kreula perusti kuntosalin tilan vanhaan broilerhalliin. KunnonTila on tuonut liikuntamahdollisuuksien lisäksi 750 asukkaan kylään mm. hoitola- ja fysioterapiapalvelut. Kreulan lisäksi tiloissa toimii neljä muutakin paikallista yrittäjää.

Lue lisää

 

”Mielettömän toimivat työkaverit” viihdyttävät kohta kesäleiriläisiä

Ahlaisten maalaisidyllissä toimiva Ratsastuskoulu Kyläkorpi tekee ensi kesänä uuden aluevaltauksen alkaessaan järjestää ratsastusleirejä. Loppuvuodesta 2017 yrittäjäpariskunta Anna ja Juha Kyläkorpi hankkivat tilan viereisen kiinteistön, josta nyt kunnostavat majoitustilat leirikäyttöön.

Lue lisää

 

Puunjalostajat hakevat kilpailukykyä digiympäristöstä

Kolme pohjoissatakuntalaista puualan yritystä lähti yhdessä kehittämään toimintaansa yritysryhmähankkeella. Osaamista hankitaan tulevaisuutta varten nyt, sillä 5 vuoden päästä on myöhäistä.

Lue lisää

 

Nyt näytetään puuta –kotimainen koivu taipui fillariksi

Kokemäellä innovoitu koivurunkoinen Wiilubike on ensimmäinen suomalainen koivusta valmistettu polkupyörä. Kaveriporukan pohjalta syntyneen yrityksen tähtäin on kansainvälisillä markkinoilla.

Lue lisää

 

Koulutusten digiloikkaa edistämässä

Suomen Videokoulutus kokosi koulutusalustan, joka mahdollistaa yrityksille verkkokurssien, webinaarien ja videotallenteiden tarjoamisen yhdestä paikasta. Perustamistuki helpotti uudenlaisen yritystoiminnan aloittamista ja antoi eväät kasvuun.

Lue lisää

 

Vanha varastorakennus asesepänverstaaksi

Monipuolisuus ja laajemmat työmahdollisuudet ajoivat kultaseppä Jukka Läätin aseseppäkouluun. Satakunnan Aseella on nyt upeat toimitilat Rauman Lapissa.

Lue lisää

 

Lallin lampaan uudistetut tilat palvelevat myös tuottajia

Suomen ainoan lampaisiin keskittyvän pienteurastamon investoinnit teurastamon jäähdytyskapasiteettiin ja energiatehokkuuteen helpottivat palapeliä.

Lue lisää

 

Yrttejä ja unelmia – ”Yhdessä saadaan enemmän aikaan”

Euralaiset yrittäjät kehittävät yhteistä hyvinvointimatkailun tuoteperhettä laajentaakseen omaa palvelutarjontaansa. Samalla saadaan lisää elämää Kauttuan ruukinpuistoon.

Lue lisää

 

Kampaamoyrittäjä laajensi vesistömatkailuun

Hanna Oivanen perusti Kajakkikioskin Huittisiin Loimijoen ja Kokemäenjoen risteyskohtaan. Kioski monipuolistaa omaa yritystoimintaa ja samalla koko kaupungin matkailutarjontaa.

Lue lisää

 

Matkailuyritykset yhteistyössä luonnonvoimaa luomassa

Neljä merikarvialaista matkailuyritystä löi hynttyyt yhteen laajentaakseen hyvinvointimatkailun puolelle. Syntyi Green Care Merikarvia -yritysryhmä.

Lue lisää

 

Kuljetinvalmistaja panostaa suunnitteluun ja oman työn organisointiin

Karvialainen Finn-Metacon Oy valmistaa yksilöllisiä kuljetinjärjestelmiä pääasiassa elintarviketeollisuuteen. Kasvava yritys haluaa panostaa laatuun.

Lue lisää

 

Taidevalaja muutti lähemmäs asiakkaitaan – Sydänmaalla sielu lepää

Säkylän Sydänmaalla sijaitsee yksi Suomen harvoista taidevalimosta. Lapinlahdelta Satakuntaan muuttaneella Tomi Sinisalolla oli tilauksia jo ennen kuin yrityskään oli pystyssä.

Lue lisää

 

"Olen oppinut, että on oikeasti mietittävä, mitä tehdään"

Kankaanpääläinen puuelementtejä ja kattoristikoita valmistava Hietakulma on elänyt kaksi lamaa, ja on nyt vahvempi kuin koskaan. Toisen polven yrittäjä luottaa kumppanuusajatteluun ja yhteistyöhön.

Lue lisää

 

Seikkailupuistosta siedätyshoitoa korkeanpaikankammoisille

Ekologinen huvipuisto Seikkailupuisto Huikee avattiin vuonna 2017 Porin Yyteriin. Kahden veljeksen idea rikastuttaa koko Yyterin aluetta. Yritys hyödynsi perustamistukea asiantuntijapalveluissa.

Lue lisää

 

Seuraavat