Vuoden maakuntakylä 2017 -ehdokkaat

Kesällä monipuolinen Kauvatsa herää eloon

Moni tuntee Kauvatsan kylän Kokemäellä erityisesti mansikanviljelystä. Historialliseen, mutta viriiliin 700 asukkaan kylään mahtuu jos minkälaista ohjelmaa.

Lue lisää

 

Omalaatuisuus on in – se tiedetään Reposaaressa

Meri-Porin perukoilla sijaitseva 900 asukkaan Reposaari jos joku tunnetaan yhteisöllisyydestään ja omintakeisesta elämänmenostaan.

Lue lisää

 

Lasten ja nuorten lähiliikunta Kyläsaaren sydämenasioita

Porin Kyläsaareen liittyy vahva tekemisen meininki – asuinympäristöstä ja sen viihtyisyydestä pidetään yhdessä huolta. Nyt tapetilla on lähiliikuntasuunnitelman laatiminen.

Lue lisää

 

Perinnetalo ja turvapuhelinpäivystys Riuttala-Mustajoen voimanponnistukset

Porin Laviassa Riuttalan ja Mustajoen kylien yhteinen kyläyhdistys herätettiin henkiin vuonna 2012. Ensimmäisiin vuosiin onkin riittänyt menoa ja meininkiä.

Lue lisää

 

Pieni ja pippurinen Honkakoski houkuttelee

230 asukkaan kylä Pomarkun Honkakoskella tunnetaan parhaiten tunnelmallisesta kylänraitista, energisestä kyläyhteisöstä ja laajasta yritystoiminnastaan.

Lue lisää

 

Söörmarkku on kylä kaupungin kainalossa

”Kanikylänäkin” tunnettu noin tuhannen asukkaan Söörmarkku houkuttelee etenkin nuoria perheitä. Nuorisoseurantalolla aktiviteettia riittää ja tieto kulkee WhatsAppilla.

Lue lisää

 

Paneliassa tehtiin kuntosali ja työllistetään pitkäaikaistyöttömiä

Euran Paneliassa yhdistykset tekevät yksin ja yhdessä, jotta kaikki viihtyisivät paremmin. Toimeen tartutaan, eikä odottamaan jäädä.

Lue lisää

 

Luodonkylällä kierretään kiveä ja odotetaan tapahtumarikasta kesää

Laitakari, juhannussalko ja tapahtumat – niistä tunnetaan Luvian, nykyisen Eurajoen alueella sijaitseva 350 asukkaan Luodonkylä.

Lue lisää